Acil Nakit İhtiyacınıza Çözüm Parafinans !

1997 yılında kurulan Parafinans 22 senedir kobi ve mikro işletmelere kaliteli hizmet sunmayı temel ilke edinmiştir.

Faaliyetlerine 3'ü İstanbul'da 1'i İzmir'de 1'i Ankara'da ve 1'i Bursa'da olmak üzere 6 şube ile devam eden Parafinans; Sektörde öncü , yenilikçi yaklaşım ve ürünleriyle 5.000'i aşan müşterisine hızlı, güvenilir ve etik ilkelere bağlı finansal çözümler sunmaya devam ediyor.

Neden Parafinans ?

Ödeme günlerinde küçük büyük işletme demeden müşterilerimize en iyi çözümler üreterek nakit akışı sağlamaktayız. Ödeme günleriniz başınızı ağrıtmasın! Sizi en yakın şubemize bekliyoruz.

Zamanında Nakit

Hafta içi veya cumartesi faturalı çekleriniz kadar nakit parayı Bi’Dakka’da ön onay!

Faturalı Çeklerinize Gereken Destek

İşletmenizi büyütmek, işlerinizi kolay ve güvenilir şekilde yürütmenize yardımcı oluyoruz.

Ödemeler Artık Çok Kolay

Ödemelerinizin zamanı geldiğinde nakit akışınızı dert etmeyin!

Faktoring Çözümleri İçin Sizi En Yakın Şubemize Bekliyoruz.