Çekiver Mobilde

ÇEKİVER mobil uygulaması ile faturalı işlemlerinizi            güvenli, kolay ve hızlıca halledebilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçiniz
Ticaret hayatında bazı günler zor geçer. Biz Parafinans olarak, o zor gününüzde de yanınızdayız.

“Nakit ihtiyaçınızda işleminizi getirirsiniz, biz tamamını öderiz.;

Çekiver

ÇEKİVER ile başvuru yapmak için, faturalı çekinizin karekodunu okutarak, çekin ön ve arka yüz fotoğrafını uygulamaya yükleyerek, kısa sürede sonucunu öğrenebilirsiniz.

Ön Onay

Bİ’DAKKA Ön Onay aldığınız faturalı evraklarınız için size en yakın MOTOKURYE ekiplerimiz yerinize gelerek işlemlerinizi alabilirsiniz.

Sonuç Değerlendirme

ÇEKİVER uygulaması ile size en yakın Parafinans Faktoring şubelerini görüntüleyebilir, adres tarifi alabilir ve tek tık ile bize ulaşabilirsiniz.

Acil Nakit İhtiyaçlarınız İçin Parafinans Yanınızda! Sizi En Yakın Şubemize Bekliyoruz.