BASINDA PARAFİNANS

'Parafinans'ta öncelik müşteri memnuniyeti' Genel Müdürümüz Hakan Yurtseven'in Sabah Gazetesi röportajı 25.11.2015

Genel Müdürümüz Hakan Yurtseven'in Sabah Gazetesi Röportajı

Genel Müdür'ümüz Hakan Yurtseven Bloomberg TV’de Faktoring ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Parafinans Genel Müdür'ümüz Hakan Yurtseven, Faktoring ile ilgili merak edilen soruları Bloomberg TV’de konuk olduğu, Hande Berktan'ın sunumuyla İş Dünyası Programı'nda yanıtlıyor.

Genel Müdür'ümüz Hakan Yurtseven İş Dünyası Programı'nda Faktoring ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

İş Dünyası programına konuk olan Genel Müdürümüz Hakan Yurtseven Faktoring ile ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Genel Müdürümüz Hakan Yurtseven Faktoring ile ilgili merak edilen soruları Bloomberg TV’de cevapladı.

Genel Müdür'ümüz Hakan Yurtseven Bloomberg TV’de Hande Berktan'ın sorularını yanıtladı.

Parafinans Yeni Ürünlerle Rekabet Çıtasını Yükseltiyor 07.04.2015

Biz Faktoring kuruluşlarının Kobilerin ticaret hayatında çok önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğine inanıyoruz. Bu nedenle Parafinans’ın odağında hep müşteri memnuniyeti oldu. Müşterilerimizin en hızlı ve en kaliteli hizmeti almayı hakettiklerine inanıyoruz çünkü. Parafinans olarak 2014 yılını 650 milyon TL ciro ile kapatarak sektörde en hızlı büyüyen şirketlerden biri olduk ama bundan daha önemlisi 2014 yılının son aylarında kıymetli müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ve her biri sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan 3 yeni ürün üzerinde çalışmaya başladık ve nihayet Nisan Ayı ile birlikte bu hizmetleri hayata geçirdik.

PARAFİNANS İZMİR ŞUBESİ AÇILDI 01.04.2015

Parafinans’ın 7. Şubesi İzmir’de 1. Sanayi’de faaliyetlerine başladı.

Ekonominin Kılcal Damarlarına Ulaşıyoruz. 05.02.2011

2010 yılında KOBİ'lere sunduğu finansal destekle piyasaya 300 milyon TL kaynak sağlayan Para Finans Factoring,2011 yılında bu rakamı 400 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor. 13 yılda toplam 25 bin KOBİ 'ye ulaşan Para Finans Factoring Genel Müdürü Tarık Değirmenci ekonomonin kılcal damarlarına ulaştıklarını söyledi.

Para Finans Faktoring şube sayısını arttıracak

Şube sayısında birlikte pazar payını da arttırmayı hedefleyen Para Finans Faktoring geçtiğimiz Günlerde Beylikdüzü ve İMES'de yeni şubelerinin açılışını yaptı. Para Finans Faktoring Genel Müdürü Tarık değirmenci daha çok şube açarak büyüme hızlarını arttırmayı planladıklarını dile getirdi.

Faktoring 2010'Da En Hızlı Büyüyen Alt Sektör

BDDK verilerine göre geçen yıl bankacılık dışı finansal kesim içinde en hızlı büyüyen alt sektör faktoring oldu. 2010 yılını yaklaşık 50 milyar dolar ciro ile kapatan sektör yüzde 83 büyüme gerçekleştirdi Faktoring sektörü 2001 yılından bu yana hızlı bir büyüme trendi göstererek reel sektörü kesintisiz olarak desteklemeye devam ediyor.

Para Finans Reel Sektöre Girmeye Hazırlanıyor. 28.02.11

Teknoloji ve yeni buluş içeren ürünlerle 2011 yılında reel sektöre gireceklerini ve bu doğrultuda büyüme katkısıyla artıracaklarını söyleyen Tarık Değirmenci,yüzde 45 civarı büyüme katsayılarını artıracaklarını söyleyen Tarık Değirmenci, yüzde 45 civarı büyüme gerekleştirerek 450 milyon TL ciro sağlamayı planladıklarını ifade etti.